keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Muurari kävi, muurari meni.

Tai pitäiskö sanoa muurarit, kun useampi kaveri oli hommissa ollut. Itse Eskuria emme ole vielä tavanneet ja aika kiireinen kaveri tuntuu olevan. Oltaiskohan kolmeen otteeseen soitettu tapaamisaikaa ja aina hän antoi uuden soittoajan kunnes viimeksi aikoi itse soitella kun ehtii. Minä tietenkin peruspessimistinä olen varma, että se soitto tulee sitten helmikuun lopussa ja talo olisi muuten valmis, muttei takkaa ole tehty. Takan ja leivinuunin yhdistelmän malliahan me olemme hänen kanssaan sopimassa ja vähän jännitän, että onnistuuko meille tehdä semmoista pakettia minkä minä haluaisin. Se jää nähtäväksi...

Tässä tiili poikineen :)

Takan taustaa ja piippua.


Poikien taukotupa :)

Kaikilla herkuilla :) Pojilla oli mukanaan matkakeittiö ja -radio.

Saunaa ja kylppäriä

Pöntön paikka perällä.

Meidän makkarin puolelta kylppärin seinää.


Homma takkaa vaille valmis?

Saunaa ja kiuas tulee oikealla olevaan koloon.

Suihkuseinä.

Pöntön paikka pönttöä vaille valmiina.

Hormi suihkun puolella eli suihkut ovat oikealla. Pitäisköhän kehitellä tähän kylkeen jotain shampoohyllyä...

Piippuja.

Pojat oli erehdyksessä käyttäneet meidän autotallia varten hankkimaa puumateriaalia, mutta Jopera lupasi hyvittää sen meille. Meillä on ollut niin sähäkät autotallin rakentajat, että kun talli on niin hyvällä mallilla, pojat varmaan luulivat, että sekin on Joperan käsialaa ja lainasivat puita ;) Hyvää jälkeä muurarit tekivät! Kauhisteltiin hirvittävää siivoa, mikä muurareista tuli, mutta pojatpa keräsi pisteet kotiin ja olivat siivonneet jälkensä hyvin ennenkuin lähtivät. Hieno homma!

3 kommenttia:

 1. Muurari kävi,meni,kävi,meni..tuttu ilmiö:).Ja jälkeensä jättävät epämääräisiä laastikasoja pitkin tonttia..jos tuon laastihävikin määrä ois ollu tiedossa oisin merkinnyt paikan "jätteelle". Kiireisiä tuntuvat olevan, mutta tekevät hyvää jälkeä!! (tmi Eskuri)

  VastaaPoista
 2. Hmmm, mun käsittääkseni meidän pihalle ei ainakaan huomattavia määriä ollut laastia eksynyt?! Pitääpä tarkistaa vielä paremmalta puoliskolta joka siellä aikaa enempi viettää, että oliko pihalla laastijätettä.

  On tätä firmaa niin monesta paikasta kehuttu, että toivottavasti ovat maineensa veroisia :)

  VastaaPoista
 3. no muutakin olen kuullut. tuli ja meni,, ei tahdo tosiaan saada kiinni kun pitäisi tulla korjaamaan tekosiaan.

  VastaaPoista