lauantai 14. huhtikuuta 2012

Pääsiäistunnelmia jälkikäteen

Yhtäkkiä yllättäen rakennusajan jälkeinen laiskuus on vallannut tämän talouden. En ollenkaan ihmettele enää miksi monellakin rakentajalla jää viimeiset listat yms. laittamatta muuton jälkeen. Jotenkin sohvalla takkatulen tuijottelu vie voiton jopa sisustamisesta! Emme edelleenkään ole laittaneet seinille mitään ja vasta toissapäivänä kannoimme sisälle yhden lipaston ja vanhan arkun. Niidenkään sijoituspaikka ei vielä ole ihan satavarma, pitää katsoa mihin ne asettuu ja lipaston paikkaakin on vaihdettu jo kolme kertaa!

Pääsisäisenä olimme Iso-Syötteellä ja oli ihan rentouttavaa vaihtaa maisemaa muutamaksi päiväksi. Typykkäkin pääsi jo aikuisten mäkeen ja hyvin meni. Säät suosivat, kun aurinko paistoi päivät ja yöllä oli melkein parikymmentä pakkasta. Väkeä oli mäessä melkein kuin parhaimpina vuosina ja lapsillekin oli järjestetty aarteen etsintää ja munajahtia. Grillikausi korkattiin vaunulla ja "kesän" ensimmäiset grillissä ja muurikassa tehdyt ruuat olivat oikein maistuvia. Tässähän ihan alkaa odottelemaan milloin saadaan omalle pihalle sen verran terassia, että grillikin saadaan paikoilleen.

Blogin sähköpostiin tuli jokin aika sitten juttupyyntö yleisradion toimittajalta ja hän kävi pääsiäisen jälkeen tiistaina meidän tunnelmia kyselemässä. Vähän jänskätti ja jänskättää edelleenkin millainen on lopullinen ohjelmaversio :) Emme vielä tiedä milloin ohjelma tulee ulos, mutta toimittaja lupasi ilmoittaa ajankohdan myöhemmin, että tiedämme olla radion ääressä. Painajaismaista aina kuulla omaa ääntänsä nauhoitettuna, toivottavasti ei tullut ihan tyhmiä puhuttua :)

Loppuviikko onkin sairastettu vatsatautia - yöks! Matto- ja vuodevaatepyykkiä tuli oikein urakalla, mutta onneksi näyttäisi elämä jo tänään voittavan. Mikään ei ole niin ällöttävää kuin vatsatauti. Pikkuneitin kanssa vietettiin koko eilinen päivä sängyssä ja itselläkin oli niin heikko happi, että illalla täytyi istua suihkuttelemassa kylppärin lattialla, kun ei muuten meinannut pystyssä pysyä. Harvoin on kyllä voimat noin vähissä.

Kevään merkiksi ulkona sataa kylpypyyhkeen kokoisia lumihiutaleita! Me yritämme tytön kanssa kerätä virtaa pääsiäiskoristeiden poistoon. Eikös jo pian saa alkaa vappupalloja puhaltelemaan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti