sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Viikko nro 2Viikko sitten maanantaina käynnistyi timpurien toinen työviikko. Tässä kädenjälkeä maanantain jälkeen!! Sehän alkaa jo näyttämään talolta!Uurastus autotallin kimpussa jatkuu, kun tallin pitää olla yhtäaikaa talon kanssa valukunnossa. Tiistaina katoksen päälle tulevat palkit saatiin kiinnitettyä kattoristikoihin.
 Torstaina oli ulkovuoraus jo hyvällä alulla!

Torstaina olivat smyygit ilmaantuneet ikkunoihin.


Lauantaina innostuinkin kunnolla kuvaamaan :)


Löytyipä talon lattialta talon pohjapiirrustus :)

KHH, K ja OH ihan selvästi ;)
Nurkkakin oli muistettu villoittaa.

Nurkassa tytön makkara ja vieressä meidän, vasemmalla vaatehuone ja vessa.

Autotalli saatiin pellitettyä, katosta ei vielä. Levytykset saatiin lauantaina jo pitkälle.

Oviaukko. Paksut on seinät!


Pysyyköhän katto paikallaan ilman tukia ;)


Laahaa viikon jäljessä nämä kuvapäivitykset! Tämän viikon kuvat odottavat taas kamerassa tallennusta. Jos yrittäis tällä kertaa ennen ensi viikonloppua ne julkaista. Tapeteista, LVI-vehkeistä, sähköhommista ja takastakin riittäisi jutun juurta eli kiirettä on riittänyt!

6 kommenttia:

 1. Wow! Käsittämättömän nopeasti kyllä nousee! Täähän alkaa jo lähentelemään suurelementin nopeuksia, kun niitäkin kasataan viikon verran!

  Millon te meinaatte muuttaa sisään? :)

  -Juha

  VastaaPoista
 2. Tässä on semmoinen ärsytysmomentti, että lattiavalun pitää kuivua 12 vkoa ennen laatoituksia!!! Muutenhan tässä jo kohta pantais kamppeita kasaan! Ihme juttu ettei kukaan myy lattiaelementtejä ;)

  VastaaPoista
 3. Kauhea on kyllä tahti, ihan kateeksi käy :) Kyllä se koti alkaa jo näyttämään kodilta :))

  VastaaPoista
 4. Eikö alakin :) Eilen tehtiin lattianvalu ja taas näyttää enempi kodilta :) Ei kyllä ole päivääkään kaduttanut, että on ottanut avaimet käteen talon :)

  VastaaPoista
 5. Mä vaihtaisin tuulikaapinoven aukeamaan eteiseenpäin. Meillä aukeaa noin kuin teidän piirustuksessa ja hankala tulla sisään varsinki kauppakassin kanssa ahdas.

  VastaaPoista
 6. Mekin mietittiin tuota ovihommaa, mutta ajateltiin, että meillä se varmaan on suurimman osan ajasta auki joten vähemmän haittaa ovesta on tuossa tuulikaapin seinää vasten kuin eteisen seinää vasten jossa olisi kiva paikka vielä jollekin naulakkojutulle tms.
  Mutta katsotaan muuttuuko tuokin vielä toisenlaiseksi :)

  VastaaPoista