lauantai 1. lokakuuta 2011

Tallinrakennusta ja ensimmäinen luovutuspäiväarvio

Pari päivää vierähtänyt ja vaikka mitä on ehtinyt tapahtua!
Torstaina soiteltiin Joperalta, että keneltä haluamme ottaa sisustussuunnittelun ja kuten jo aiemmin kerroin, otamme sen Välivainion K-Raudasta. Luvattiin, että K-Raudasta ollaan yhteydessä ja jo heti seuraavana päivänä Mirka niminen nainen soitteli ja sovimme ensi viikolle ajan. Vähän käytiin puhelimessa läpi meidän jo tehtyjä valintoja; lattiaa sekä kaappihommia. Vähän jännittää minkälaisia ehdotuksia sieltä tulee, kun olen ”vähän” minä itse –tyyppiä ja vähän jo miettinytkin materiaaleja, mutta ehdottomasti olen avoin uusille ideoille. Toivottavasti sisustussuunnittelusta olisi ainakin se hyöty, että saataisiin kaikki valinnat nopeasti tehtyä.
Torstaina J treffasi yhtä timpuria josta yhdellä tutulla oli kokemusta. Timpuri oli valmis aloittamaan jo perjantaina hommat ja sellainen meille sopii J Perjantaina heti aamusta, J soitteli Välivainion K-Rautaan, että olisiko mitenkään mahdollista saada tavaroita samalle päivälle. Loistavaa palvelua, kun onnistui ihan hirvittävän nopealla aikataululla!! Kiitos siitä kauppiaalle! Autotallia päästiin aloittelemaan jo perjantaina iltapäivällä.
Perjantaina kävin ennen töihin menoa Joperalta hakemassa kuntaan meneviä virallisia suunnitelmia (LVI) sekä alustavaa sähkösuunnitelmaa. Joelin kanssa käytiin papereita läpi ja onneksi käytiin, kun joukkoon oli eksynyt joku vääräkin paperi autotallista. Minä en itse sitä olisi edes huomannut, on ne sen verran teknisen näköisiä piirustuksia, mutta Joel ammattilaisena huomasi asian. Jätin puutteelliset paperit vielä sinne, mutta mukaani otin sähkösuunnitelman ja jotkut muut piirustukset. Eihän niillä lopuilla edes kiire olekaan ja suurin osa meillä taisikin itsellä jo sähköisenä ollakin.
Iltapäivällä, Joel oli henkilökohtaisesti mennyt tontille viemään loputkin paperit ja käynyt itse peittelemässä tontille tulleen tavaratoimituksen! Peitteitä oli riittänyt myös meidän hankkimien autotallitarvikkeiden päälle. Uskomattoman hyvää asiakaspalvelua! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Timlinin Joelille ja Joperalle. Täytyy sanoa, että aivan täydestä sydämestä voi tätä yritystä suositella kenelle vain!
Lauantaina autotallin pystytys jatkui aamusta ja timpuri oli J ja appiukko apupoikina. Iltasella käytiin koko pesueella tarkistuskäynnillä ja arvatkaa mitä? Meillähän on siellä jo melkein runko pystyssä! Pikkuruinen oma moka meillä on käynyt, kun ei ole tajuttu ettei kattotuoleja saa rautakaupasta vaan ne pitää tilata erikseen. Autotallin harjakaisiin menee siksi pieni tovi. Toistaiseksi olemme saaneet kaksi vastausta tarjouspyyntöön ja toimitusaika näytti olevan 2-3 viikkoa. Tuossa lähellä Martinniemessä on ilmeisesti joku paikka mistä niitä myös saa ja sieltä ei ole vielä tullut tarjousta. Toivoisimme, että sieltä saisimme hyvän tarjouksen nopealla toimituksella (yllätys, yllätys) ja saataisiin homma etenemään aikataulussa.
Taloa tulee timpurit tekemään maanantaina! Saimme jo alustavan arvion talon luovutuspäivästä ja se oli 8.3.!!!! JEEEE! J Lopuksi vielä tilannekuvia tontilta!
Huomaatteko tonttimme loistavat ilmansuunnat, kun kerrankin aurinko paistaa 8)

Jännä juttu miten mittasuhteet muuttuu heti kun aletaan rakentamaan ylöspäin. Tuokin maakaistale näytti tänään jo ihan hyvänkokoiselta tällä reunustalla, kun aikaisemmin mietin, että voiko siinä oikeasti olla kaksi metriä rajaan.


2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla seuraan blogiasi. Jopera rakentaa myös meille tällä hetkellä..valitettavasti en voi kehua meidän myyjän palvelua..kiirettä ja muistamattomuutta..meillepäin ei tule infoa miten hommat etenee, jos ei ite kysele.aikataulut (jos niitä on oikeasti ollutkaan)monta viikkoa jäljessä. Valmistuminen 7kk kirvestöiden alusta..suap nähä kysyttiin tarkempaa muuttopäivää. vastaus:ei me tätä täällä panttaamaan aleta kyll se heti luovutetaan kun valmis! Kirvesmiehiä voin kehua.

    VastaaPoista
  2. Minnepäin rakennatte? Ihmeelliseltä kuulostaa, kun me olemme kuulleet pelkkää hyvää ja aikataulukin tuli ihan sähköpostiin. Muutamalle tutullekin Jopera on rakentanut eikä kukaan ole valittanut. Me kyllä suositellaan ihan vilpittömästi Joperaa!

    VastaaPoista