perjantai 11. marraskuuta 2011

Tapettia, tapettia, tapettia...Vuokrakämpän keittiön seinä on saanut tapettia pintaan! Ajattelin jättää ensi viikon päänsäryksi tapettihommien lopullisen päättämisen, että voi alkaa miettiä jo jotain muuta. Tapettimalleja on vaan niiiiin miljoona kappaletta, että ei tästä vatvomalla edestakaisin tuu mitään vaan alkuviikosta pitää vielä hakea näytekappaleita parista mallista ja lyödä suunnitelmat lukkoon.

Kaikki muut ovat Ecoa, mutta oikealla alimmaisena on Jukka Rintalan suunnittelema tapetti.

Ylimmäinen tulossa makkariin? Alempi on tässä aika vahvan näköinen, koska salama heijastaa kaiken helmiäisen kerralla esille. Tätä saisi myös neutraalilla taustalla ja helmiäiskukilla.... tätä vois laittaa pikku pätkän jonnekin?

Tämä on ehdotus olohuoneen pitkälle seinälle. Kuvio voi olla minun makuun liian levoton...


Tuosta raitamallista tykkään paljon vaakaan vedettynä. Sen pariksi sopisi suht neutraali hieman hopeinen helmiäinen...? Alunperin oli tulossa TV- ja työhuoneen ulkoseinälle raitaa, mutta seinänpoiston vuoksi suunnitelmiin pitänee tehdä muutos.

4 kommenttia:

  1. Hienoja tapetteja. Itse tykkään noista raitasista ja ruutusista. Mietinkin ,että miten onnistuisin sitten niitä sovittamaan muuten hyvin moderniin sisustukseen (kiiltävää valkoista ja mustaa) Pitäisi oppia juuri noille "kikkailemaan" ja pehmentämän kovaa linjaa. Vaikean paikan edessä olet:) Mikä tuo helmiäistapetti on nimeltään/väriltään?

    VastaaPoista
  2. Pitää tarkistaa tuo helmiäisjutun nimi, kun ei minulla ole yhdenkään tunnisteita itsellä ylhäällä. Se on kyllä kivan neutraali, mutta hohde on kuitenkin vähän extraa... Raidat ovat minunkin suosiossa, mutta katsotaan mihin päädytään. Näyttäisi olevan naikein valinta tässä taloprojektissa tapettien valinta :)

    VastaaPoista
  3. Helmiäistapetti on nimeltään Lumilumme, Jukka Rintalan käsialaa. Ite pyörittelen Rintalan tapettikirjaa huushollissa kannesta kanteen, kun en tiedä, minkä sen tapetin valitsen. Ovat kaikki kauniita.

    VastaaPoista