keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Viime viikkoa (7)

Viime viikko oli nro seiska ja aika hiljaiseloa oli. Autotallin loput seinälevyt lyötiin paikoilleen ja ensimmäinen erä puhallisvillaa käytiin heittämässä talon katolle. Samalla vedettiin täysi annosvillaa autotallin katolle, että päästään kattoa levyttämään sisältäpäin. Tontille oli tuotu pikkukuorma hiekka jota ollaan useampana iltana kottikärräilty talon sokkelin viereen. Muutamana päivänä oli jo niin paljon pakkasta, että hiekka oli ihan jäässä ja pikkuisen jännäiltiin ehditäänkö hiekat tasoitella ennen talven tuloa. Hyvin ehditään, kun ei näytä talvi tulevan vaan vettä on tänäänkin ripotellut. Torstaina oli käyty piha vetämässä auki kaukolämpöjohdon liittämistä varten. Samalla tuli vähän tarkasteltua kulkuväylän leveyttä tallille asti ja varmaankin vähän kavennamme suunniteltua, ettei koko piha mene asfaltille. Ihan aavistuksen verran sai paremmalle puoliskolle perustella miksei kannata vetää kahden auton levyistä väylää talon viereen. Miehet ja autot - huoh :) Perjantaina kävin tekemässä lopulliset pintamateriaalivalinnat ja katsellaan niitä sitten enemmän, kun on valmista pintaa mitä katsella. Soitin Kaluste- ja levypalvelun Rautionkin jo mittailemaan tarkistusmittauksia kaappeja varten.

Tähän mennessä meillä ei ole tarvinut olla mitään tavaraa vastaanottamassa tai kantamassa sisälle. Siivoustöistä on selvitty helpolla, kun melkein joka ilta timpureiden lähdön jälkeen J kävi keräämässä roskat kasaan ja saman tien on viety roskat kierrätykseen. Onni ettei otettu jätelavaa, kun ainoastaan cyprocista on pitänyt maksaa, kun se on viety kaatopaikalle ja muu tavara on saatu kierrätettyä, eikä jätettä oikeastaan hirveästi ole edes syntynyt. Etukäteen vähän jännitettiin paljonko näihin hommiin menee aikaa, kun joissakin blogeissa on näyttänyt olevan ongelmia varsinkin tavaran vastaanoton kanssa. Me ollaan päästy helpolla :)

Päätimme laittaa autotalliin kolme senttiä leveämmät nurkkalaudat kuin talossa ja saimme sovittua helposti Joperan Joelin ja timpureiden kanssa myös talon nurkkalautojen vaihdon leveämpiin. Ajateltiin, että kun tulee tumma talo eikä ole ikkunan ympärillä koristelautoja, olisi kiva että vähän saataisiin valkoista enemmän nurkkalautoihin. Jälleen kerran saatiin loistavaa palvelua!!!

Tällä viikolla talolla on taas tapahtunut, kun muurarit ovat aloittaneet työt. Eilen vähän napsin jo kuvia, mutta katsotaanpas viikko loppuun minkälaista jälkeä pojat saavat aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti