keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kolmas viikko kuvina
Laitetaanpas kuvia tulemaan, kun ei ole raksavaimolla aikaa postailla nyt pidempään :) J on ahkerasti ollut autotallia tekemässä lähes joka ilta ja tällä hetkellä se onkin viimeistelyä vaille valmis - onneksi :) Toistaiseksi loppuu oma tekeminen, ellei talvi jostain syystä jätä tulematta tänä vuonna. Jos maa pysyy sulana, ehkä voisi suunnitella joidenkin terassiosuuksien tekoa, jos intoa riittää. Todennäköisesti ne tehdään vasta keväällä, kun aika luultavasti alkaa maa pikkuhiljaa kohmettumaan. Vaunupäiväkirjan mukaan viime vuonna oli noin kolmen viikon päästä tästä päivästä -22 pakkasta... Mehän olemme sopineet tekevämme terassit itse, kun ei ole kirkossa kuulutettu kuinka laajasti terassia loppujen lopuksi tulee :)

Asiaan! Kolmannen viikon aikana saatiin seiniin täytettä ja höyrynsulkumuovit.

Yleiskuva takapihan puolelta.

Tallin sähkötöitä.

Timpurit olivat jättäneet valumiehille "turhia toiveita ja terveisiä" :)


Lattialämmitysputket paikoillaan! Ihanaa päästä jossain vaiheessa täältä kylmästä läävästä lämpimälle lattialle. Pahoittelut höyryisistä kuvista - ilma oli suorastaan jäätävä.


Takka/leivinuuni tulee tähän

Näyttää taas ihan tosi pieneltä pohja, kun on fyllinkiä laitettu hiekan päälle.

2 kommenttia:

  1. Todella hyvällä mallilla teillä nämä. Millonkas on laatan valu?
    -Juha

    VastaaPoista
  2. Valettu on ja väliseinätkin ovat pystyssä lukuun ottamatta valettavia seiniä :) Yritetäänpäs laittaa kuvia taas joku päivä :)

    VastaaPoista