keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Myrskyn jälkeen


Eilen riehui Oulussa melkoinen myrsky. Puita kaatui ja oksia lenteli pitkin joka paikkaa. Myrskyä uhmaten J, appiukko ja J:n siskon mies lähtivät sokkelin täyttötalkoisiin. Loppuhommat hoitui säästä huolimatta nopeasti ja saatiin tyttären kanssa pistää sauna päälle jo ennen yhdeksää likomärälle uurastajalle. Todellinen tehotiimi meillä onkin raksalla ahkeroinut, kun kaikki on hoitunut todella mallikkaasti. Jopa miesten mielestä todella tehokkaalta Puhakan kaivurimieheltä oli herunut kiitosta talkoolaisille. Homma on kuulemma toiminut todella hyvin ja kaikki on ollut aina niin valmiina konemiestä varten, ettei mitään ole tarvinut odotella. Usein kuulemma valmistelevia töitä tehdään siinä vaiheessa, kun konemiehen pitäisi jo alkaa siirtämään maata. Maansiirtokin oli toiminut kuin unelma joten kaikki on mennyt tosi nappiin. Multakasa tosin on vielä osittain paikoillaan, mutta senkin laitto on hoidossa.
Kävin itse tänään tarkistuskäynnillä tontilla vähän napsimassa kuvia jotka eivät ihan täysin onnistuneet, kun oli jo niin pimeää. Hienosti oli tontin reunoja tasoiteltu ja pihakin näytti jo siltä, että siihen voisi jotakin joskus mahtuakin. Jee tosi positiiviset fiilikset J Jos jotakin on pakko keksiä huonoa, niin autotallin taakse ja sivulle oli minun mielestä tehty liian leveät kulkutiet, mutta ne ei vielä lopullisia ole. Pitänee sitten vähän lapion kanssa niitä kaventaa ja mistäpä ne miehet voi aavistaa mun pihasuunnitelmia J Jännittävä juttu, että talon sokkeli näyttää täytettynä vieläkin pienemmältä. Vähän epäilyttää, että kuinka ahdas meidän talosta oikein tulee. Paitsi, että yhden tontin päähän pystytetyssä talossa taisi olla samaa kokoluokkaa pohja ja nyt kun siinä on seinät pystyssä, se näyttää paljon isommalta.
Joperalta soiteltiin tänään tilannetta ja kaikkihan meillä on valmiina timpureita varten. Tavaraa alkaa luultavasti kohta satelemaan kattotuoleista lähtien tontille ja ihan jo jännittää, miten hommat lähtee pyörimään. Hienosti Jopera lupasi hoitaa tavaroiden suojaamisen joten sen suhteen voidaan olla huoletonna. Vieläkö saataisiin hyvät ilmat siihen saakka, että saadaan katto pään päälle. Timpuritöiden aloituksesta viimeistään seitsemän kuukauden päästä saadaan muuttaa!!! Melkein voi jo nenässä haistaa uuden asunnon tuoksun JSisäänkäynti pihalle

Sisäänkäynti taloon.

Pieni hiekkalaatikko

Autotallikin näyttää melkein isommalta...


Viimeisen päälle on reunat vedetty

Liian leveä kulkuväylä autotallin perällä.


Julkisivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti