keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tapettivalinnan vaikeus

Olen pähkäillyt tytön huoneen tapettiehdotusta ja en ihan satavarma vielä ole, laitetaanko tämä vai joku muu. Jos tämä otetaan, tapetoidaan tällä vain yksi seinä ja muut tulisi valkoiseksi lukuunottamatta liitutaulu-magneettimaali-viritelmää. Aika reipas kuvio tässä tapetissa on, mutta jos poimisi tästä päiväpeitteen väriä ym. Pitää vielä harkita...


kuva http://www.pikkiriikki.fi/


Muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja löytyi pikkiriikin sivuilta lisääkin, melkein runsaudenpula taitaa iskeä, jos itse yrittää löytää jotain superihanaa! Vinkkejä otetaan vastaan mieluusti :)







Meitä ei haittaa vaikka kuviota ja väriä löytyy, mutta toisaalta jokin kirkas yksivärinenkin voisi toimia tarrojen kanssa. Tai yksivärisen kanssa vuota tai pari jotain kuviota. Ei haittaa vaikka olisi oranssia, lilaa, fuksiaa, punaista kunhan pinkki on mukana :)

Vinkkejä otetaan vastaan myös kivoista verkkokaupoista joissa on ihania tapetteja!


2 kommenttia:

  1. Ihania vaihtoehtoja!

    Onneksi meillä on valinnat tehty ja tapetit hankittu. Silti vielä joskus pähkäilen että tuliko valittua oikein. Vasta yksi on seinällä saas nähdä kadunko jotain...

    Lapsille tuli nämä: http://herrasvaellekartano.blogspot.com/2011/03/lastenhuoneiden-tapetit.html

    VastaaPoista
  2. Ihanat oli teidänkin tapetit. Runsaudenpula kaikkien ihanuuksien kanssa. Todennäköisesti ei tuo ehdotettu tule, kun menin ja ostin jo sängynpäällisen eikä se sovi yhtään nuihin sävyihin. Punertava kukkakuvio ja beige/vp raidoitus ovat mun suosikit tällä hetkellä :)

    VastaaPoista