lauantai 28. tammikuuta 2012

Kivitasot

Tilasimme itse tuttavan suosituksella kivitasot OK-Graniitista Oulaisista. Oikein hyvän väristä mustaa kiveä on heillä tarjolla ja taidettiinpa yritys valita jossain foorumissa vuoden yritykseksikin. Palvelu oli hyvää ja koko taso saatiin yhdessä osassa mikä minusta ainakin on tyylikkäämmän näköinen kuin jatkopaloilla kyhätty viritelmä. Induktiotaso piti toimittaa firmaan, että tason huulokset (vai miksi niitä kutsutaan) osuvat oikealle paikalle. Välivainion K-Raudassa "omamyyjämme" Mikko Pyy avasi tilaamamme keittiönallaspaketin ja tarkisti sieltä myös oikeat mitat altaan aukolle. Vinkki vitosena kaikille ettei toimittajien nettisivuilla annetut mitat välttämättä pidä ihan paikkaansa vaan kuulemma aina on parasta avata paketti ja tarkistaa mitat sieltä. Ystävän toimesta tasot saatiin kotiinkuljetettuna ja osin jopa kannettuinakin autotalliin odottelemaan kiintokalusteiden asennusta. Tilasimme kaksi palasta, koska tiskikoneen päälle pitää tietenkin olla oma palanen.


kuva sivulta http://www.okgraniitti.fi/


tiskikoneen palanen


tässä tulee väri ehkä paremmin esille. eikös ole hieno ;)
  Päätettiin tilata myös vaatehuoneen kalusteet Rautiolta. Pääsee helpommalla, kun saa kaikki oikeassa mitassa eikä tarvitse laskea montako mitäkin kalustetta seinille menee. Vaatehuoneen perälle tilattiin tanko kahdessa kerroksessa ja päälle vielä hylly. Vaatehuoneen ovea vastapäätä olevalle seinälle otettiin hyllyt lattiasta kattoon. Muuten katsotaan käytössä tarvitaanko johonkin vielä hyllyä, mutta naulakko vaatehuoneeseen ainakin tulee, koska J usein kokoaa seuraavan päivän työvaatteet johonkin valmiiksi enkä haluaisi mielelläni mihinkään näkösälle semmoisia läjiä :)

Meidän talossa järjestetään muuten näyttely joten alkakaahan kaivella kalentereita maaliskuun alkupuolelle, että pääsette katsomaan työnjälkeä :)

3 kommenttia:

 1. Hei, tulin vierailulle sivuillesi. Mukava saada uusi jäsen mukaan. Teillä näyttää olevan rakennusprojekti lopuillaan. Onnittelut! Kuvia katsellessa tuli kyllä niin hyvin mieleen oma rakennusprojektimme. Huh, mikä urakka.

  VastaaPoista
 2. hei, minäkin törmäsin näihin sivuihin joululoman aikana ja innokkaasti olen selaillut päivitykset läpi: jopera rakentaa meille taloa vieruspaikkakunnallenne ja olemme teitä pari kuukautta jälessä. Näyttää siltä, että olette itse kilpailuttaneet firmoja ja tehneet jotain itsekin? Meillä tulee ihan avaimet käteen valmispaketti, helppoa hommaa:)
  -elli-

  VastaaPoista
 3. Heippa Sanna ja hauska, että pistäydyit. Onneksi tämä urakka alkaa olla loppusuoralla ja viiden viikon päästä jo päästään oman katon alle. Paitsi kesällä tietenkin on pihahommat joten taitaa hommaa vielä riittää.¨

  Mikä talomalli teille Elli tulee? Kiva, että löysit blogimme :) Meilläkin oli tarkoitus ottaa ihan avaimet käteen koko paketti, mutta mieli muuttui matkalla ja toisaalta ollaan ihan tyytyväisiä ainakin, että on hankittu itse sisustusjuttuja. Toivottavasti olette olleet yhtä tyytyväisiä kuin mekin Joperan työn jälkeen :)

  VastaaPoista