maanantai 30. tammikuuta 2012

Viikonlopun siivousurakka

Lauantaina minulla oli töitä ja työpäivän jälkeen menimme raksalle siivoamaan. Huh huh nyt olikin tähän mennessä kovin urakka, kun kattopaneelit oli saatu muualle paitsi saunaan paikoilleen ja niiden sahauksesta oli aavistuksen verran tullut jätettä. Laattamies oli viimeistellyt työnsä ja myös laattajätettä oli kiitettävä määrä jäänyt kaatopaikkareissua odottamaan. Minä lakaisin lattian ja aivan järkyttävä pöly sementistä irtoaa!! Ennen lattioiden asennusta täytyy lattia vielä imuroida kunnolla, mutta täytynee vielä käydä ostamassa leveämpi harja, että saa lakaistua loppuimurointiin asti vähän nopeammin.

Laatoitukset oli siistit ja joku oli valinnut vielä tosi nätit laatatkin ;) Nyt kun alkaa jo näkyä millainen talosta tulee, ei meinaa pysyä pelihousuissa kun odottelee milloin taloa pääsee asustelemaan. Torstaina kävin tämän vuokraloukon irtisanomassa ja maaliskuun alkupäivät odotellaan toisten nurkissa muuttolupaa.

Yllättäen minulle on tullut akuutti paremman kameran tarve, kun kaikki otokset näyttävät tavalla tai toisella epäonnistuvan. Suurin syy on varmasti kuvaajassa, mutta tälläkin kertaa pimeys oli riesana sekä valtava pölypilvi mikä leijaili lakaisun jälkeen ilmassa. ( seli seli :) )

Rapatessa roiskuu ja lattialle kertyy moskaa, näyttää näissä kuvissa paljon siistimmältä kuin olikaan.
  Ja samat tilat siivouksen jälkeen.Ja tässä päinvastoin. Ylhäällä jälkeen ja alhaalla ennen.Meidän hienoa kattoa.

Kattoon jätettiin tarkoituksella vain yksi saumakohta johon tulee lista.

Ihan selvästihän takkaa on jo alettu tekemään ;)
Pölyn valloittaman kodinhoitohuone laatoittettuna ja katto valmiina.

Kylppäriä.

Saunan seinälle oli kevyesti jo kiinnitetty folioa. Piti varmistaa vielä, että muovit otetaan alta pois, kun käytäntö on kuulemma jättää ne sinne. Meidän valvojan mielestä niitä ei kannata jättää joten muovit sai lähteä.

Saunan lattiaaMinä niiiiin tykkään noista metallilistoista.

Tänään oli paneloitu saunaa. En tiedä minä päivänä ehdin kuvaamaan miltä sauna näyttää, mutta huomenna on pakko lähteä hakemaan takkaan laatat valmiiksi. Vessan valaistuskin pitäisi päättää joten hommaa riittää.

2 kommenttia:

 1. Hei
  Mikä katto teillä on kuivissa tiloissa? Onko se MDF vai puu? Tuo näyttää hienolle kun ei ole niitä katkoksia. Teidän on täytynyt löytää pitkää paneelia:) Näenkö oikein,että teillä ei ole vinoa sisäkattoa? Meille tulee "tasakatto", tavoitteena olisi saada kauttaaltaan vähän korkeampi, mutta ei vino siis. Onko tuo teidän kattopaneeli valkoista, keltaista vai harmaata?:) Värillä on väliä...

  VastaaPoista
 2. Meidän katto on MDF:ä. Minusta puu aina kellastuu ennemmin entä MDF. Väri on siis valkoinen :) Pitäiskö varmuuden vuoksi vielä käydä hankea vasten tarkistamassa :)

  Tuo on aika pitkää tavaraa ja minun käsittääkseni oli hieman hankalaa saada sitä ja toimitustakin piti ilmeisesti vähän odotella. Mutta saatiin onneksi :)Hienon näköinen on minustakin :)

  Meilläkin on tasakatto. Ei katsottu tarpeelliseksi enää tehdä vinoa kattoa, kun huonekorkeus on muutenkin 270cm.

  VastaaPoista