tiistai 31. tammikuuta 2012

Oikea ovi paikoillaan

Ulko-ovi oli kuulemma tänään asennettu paikoilleen! Ja uudet nurkkalaudat! Sauna oli myös paneloitu! Jännitystä huomiselle, kun en tänään ehtinyt jälkeä vielä katsomaan. Tyttökin ymmärtää, että kohta ollaan muuttamassa kun katsoi Innoa ja sanoi "oiiii meidän uusi koti" <3

Kävin tänään aamulla Välivainion K-Raudassa sisustussuunnittelija Mirkan luona kysymässä mielipidettä sopisiko sama laatta takan edustaan kuin vessan ja eteisen lattiaan. Laattoja laitettiin laatikollinen meitä varten syrjään, mutta töissä muistin etten tarkistanut ovatko laatat 60cm leveitä ja piti vielä lähettää Mirkalle sähköpostia. Tarkoituksena on laittaa takan etuosaan 60cm leveät laatat lattiasta ylös asti. Mielestäni mustat luukunreunat olivat hopeisia nätimmät, mutta Mirka sai mieleni muuttumaan. Laatta ei ole ihan mustaa joten mustat luukut vaalentaisivat sitä enemmän kun taas hopea luukut saavat laatankin näyttämään tummemmalta.


Ehkäpä takan lähistölle sopisi myös uuteen kotiin pääsyä odottava Pentikin Loisto kynttiläpuu..
Kuva sivulta http://www.mtv3.fi/


Tai vaihtoehtoisesti sinne sopisi aalto kynttelilälyhty... luultavasti uudessa kodissa säästetään sähköä ja hempeillään kynttilänvalossa, kun laatikot pursuaa uusia kynttelikköjä :)
Kuva sivulta http://www.iittalahomeshopping.com/
Katselin myös vessan kalusteita valaistusongelmaan inspiraatiota etsien, mutta ei vielä tullut kuningasajatusta. Viikonloppuna on pakko tehdä jo jotakin päätöksiä. Ledilistat voisi olla kivat vessassakin. Onko kellään kokemusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti