torstai 26. tammikuuta 2012

Tunnelmia puolenkuun paikkeilta

Mielenkiintoinen yhdistelmä tämä työnteko, opiskelu, rakentaminen, äitinä ja vaimona olo + kaikki mahdolliset muut toimet mitä arkeen voi yhdistää bloggausta unohtamatta. Ihmeen kaupalla kaikki aika katoaa taivaan tuuliin ja aina on jonkun tärkeän asian deathline. Toisaalta aivan tajuttoman nopeaan on aika vierähtänyt ja kohta jo päästää omaan ihanaa kotiin asumaan ja keksimään taas uusia projekteja :)

Viime viikon alussa raksalla oli vielä suhteellisen rauhallinen meininki. Joel kävi Joperalta itse katsomassa mikä on tilanne ja pääsi lautapojaksi, kun kattopaneelikuorma vihdoin saapui samaan aikaan. Maalari on ollut maalailemassa pohjia ja olipa kokeillut saunapaneeliin kerroksen saunasuojaa. Kävin itse yhtenä päivän maalaria jututtamassa ja hän kertoi luulleensa, että meille tulee maalit eteiseen ja olohuone/keittiöyhdistelmään ja oli tehnyt paklaukset sen mukaan. Hän ei jostain syystä ollut saanut vielä sisustussuunnitelmaa, mutta onneksi mitään peruuttamatonta ei ollut tapahtunut vaan maalari sanoi, että pohjat pitää tehdä ilmeisestikin tarkemmin tapetin alle. Hieman hän kritisoi tapettivalintaamme tälle alueelle, mutta jokaisellahan on oikeus esittää mielipiteitä :) Hiljainen kaveri, mutta kyllä meillä jutunjuurta löytyi. Joel oli J:lle sanonut, että hän on heidän paras maalari joten uskotaan taas kerran ammattimiestä :)Onpa epätarkka kuva. Tässä kuitenkin yhden kerran saunasuojalla käsitelty paneeli. Minusta oli
liian vaalea ja vaati toisen käsittelykerran.


Olohuone pohjamaalissa. Nyt vielä on niin vähän tavaraa sisällä, että näkyy lattiakin :)Astianpesukoneen päällä pistorasiat olivat liian alhaalla ja ne käytiin nostamassa ylemmäs.


Piipunmuuraajien katollemenoaukko on vielä paikattu villoilla.Valvoja kävi myös tarkastamassa tilanteen ja tarkisti, että kaikki laattojen mukana tulleet aineet olivat samaa sarjaa. Ihmeteltiin vähän saunassa olevia muoveja, mutta todettiin, että ne on varmaan laitettu suojaksi siksi aikaa kunnes seiniä aletaan tekemään ja oikeassa oltiinkin. Vähän ihmeteltiin meidän makkarin ja kylppärin välissä olevassa seinässä kunnon rakoa vasten ulkoseinää. Siinä pitääkin olla rako, ettei synny mitään kosteusjuttua ulkoseinää vasten, mutta Tonin mielestä se olisi voinut olla himpun kapeampi. Toisaalta molempiin nurkkiin on pakko laittaa listat niin sinne allehan se jää. Muuten ei tainnut olla mitään muuta huomautettavaa kuin, että jotakin eristettä piti vielä lisätä ikkunoiden ympärille.

Rako nurkassa.
Muovia saunan seinässä.


Laatat


Laatoitustarvikkeita ja kaikki samaa sarjaa niinkuin pitää ollakin.

Jossakin vaiheessa oli huomattu, että kylppäriin tulevan käsialtaan putki oli unohdettu nostaa ylös ja lattiaa oli jouduttu vähän tiikkaamaan auki. Tottakai alle oli juuri sattunut lattialämmitysputki johon oli ilmeisestikin tullut reikä ja se oli korjattu. Me ollaan ihmeteltykin miksi seinään on jätettu tuolle kohden kolo ja lattiaa on otettu auki, mutta ei olla kiinnitetty aiemmin siihen huomiota. Valvoja tietenkin heti huomasi mitä on tapahtunut ja tarkisti, että korjaus on kunnolla tehty eikä lattia ole kostea.Onneksi autotalli on jo ulkomaalia ja lattiapinnoitetta vaille valmis.

Pahoittelut kuvien laadusta. Minulla oli joku säätö päällä kamerassa ja poikkeuksetta näyttävät olevan sumeita kuvia, mutta ehkä niistä saa selvän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti