tiistai 14. helmikuuta 2012

Kaappi- ja levypalvelu Rautio Ky

Aikaisemmin joku kommentoija kyseli miksi valitsimme juuri Raution toimittajaksi kiintokalusteillemme.

Me kilpailutimme muutamaa kalustetoimittajaa ja siitä olen kertonut täällä ja täällä.
Alunperin pakettiimme olisi kuulunut Iskun kalusteet ja koska olimme kuulleet vähän huonoja kommentteja asiakaspalvelusta täkäläisessä liikkeessä, emme lähteneet edes yrittämään kauppoja Iskun kanssa. Tiesimme, että haluaisimme paljon muutoksia ja oli tärkeää löytää yhteistyökykyinen toimittaja jolla olisi omia mielipiteitä. Tottakai myös hinta vaikutti päätökseemme. Alunperin lähdimme siskonmiehen suosituksesta tarjousta Rautiolta kysymään, koska hän tiesi useitakin jotka olivat kalusteet sieltä ottaneet ja olivat olleet todella tyytyväisiä.

Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä valintaamme. Kaikki on tapahtunut ajallaan ja palvelu on ollut erittäin hyvää. Rautio on käynyt itse tarkistamassa mittoja ja jopa tuplatarkistanut osan. Hän toimittaa tuotteet sellaisissa erissä kuin halutaan, mikä on todella hyvä. Mihin ihmeeseen kaikki kaapit mahtuisivat, jos ne tulisivat kerralla? Meillä toimituskertoja on ainakin kolme ja tavaraa tulee sitä mukaa, kun sitä päästään asentamaan. Puhuimme juuri J:n kanssa, että kuljetusvauriotkin jäävät varmasti tuolla tavalla paljon pienemmäksi kuin kertakuljetuksessa rahtifirman kautta. Rautio oli ainoa joka sanoit, ettei asennusta välttämättä kannata ottaa, koska meillä on suorat kaapistot ja ne on niin helppo asentaa ja mikäli ongelmia tulee, hän auttaa. Huomennahan se nähdään kuinka helppoa asennus on, mutta J:n apuna on kyllä isommat kaapistot omaan taloonsa asentanut setäni joten toiveet on ainakin korkealla, että hyvin menisi. Jos on tarkka budjetti ja vähänkään omaa osaamista, niin asennuksessa säästää kyllä helposti jonkun verran. Rautio sanoi, että toimitukseen kuuluu kaikki eikä tarvitse miettiä mitä vielä tarvitaan. Totta! Ruuvitkin olivat mukana kiinnitystä varten.

Raksalla on nyt keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapit sekä vaatehuoneen hyllyköt jotka otimme vielä lisäksi. Todella kivoilta näyttävät jo nyt ja innoissani odotan, että päästään näkemään torstaina jo jotain valmistakin. Toivottavasti näyttävät hyvältä myös paikoillaan :) Rautio on luultavastikin tulossa paikalle, kun talossamme on esittely ja tottakai hän itse osaa parhaiten tuotteistaan kertoa. Raution yhteystiedot löytyvät firman kotisivuilta osoitteesta http://www.rautioky.fi/

Muita kuulumisia sen verran, että vuorokauden kateissa olon jälkeen varastetut rekisterikilvet löytyivät toisesta autosta ja on taas asennettuna paikoilleen. Muurari oli tänään aloittelemassa takkaa ja maalari tulee huomenna tapiseeraamaan seiniä!!! Tänään toimitettiin uuni, mikro ja liesituuletin. Uuni painoi aivan hirveästi, jos minulta kysytään :) Jääkaappi ja pakastin tulevat kunhan parketit on asennettu paikoilleen. Kaukolämpö on asennettu nyt oikealle säädölle ja loput puhallusvillat on asennettu katolle. Ihanaa hommat etenee!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti