lauantai 11. helmikuuta 2012

Liesituuletin ja liesi

Kuten taisin aiemmin jo kertoa tulevat meille kodinkoneet AEG:n mallistosta. Keittiön asennus on jo kohta käsillä joten kerron valintamme liedeksi ja liesituulettimeksi.

X66453MV0
Kuva http://www.aeg.fi/
AEG:n sivuilla kerrotaan liesituulettimestamme seuraavaa:
Tämän liesituulettimen tyylikäs muotoilu ja korkealuokkainen viimeistely täydentää keittiösi tyyliä.Tyylikäs lasinen käyttöpaneeli mahdollistaa asetuksien tarkan säätämisen. Tässä liesituulettimessa on tehokas moottori, joka imee höyryt nopeasti keittiöstäsi jättäen ilman puhtaaksi ja raikkaaksi.Tämän liesituulettimen halogeenivalot valaisevat kirkkaasti koko keittotason tai luovat pehmeän valon keittiöösi omien tarpeidesi mukaisesti. Tämän liesituulettimen ainutlaatuinen, pystysuora muotoilu mahdollistaa keittiötilan optimaalisen käytön. Se tarjoaa lisäksi aina erinomaisen suorituskyvyn.

HK654200IB
Kuva http://www.aeg.fi/
Liesitason ominaisuuksia:
Valitse tarkat asetukset yksinkertaisella sormenkosketuksella. DirekTouch-hipaisuliukukytkimet mahdollistavat keittotason ohjaimien herkän ja välittömän lämmönsäädön.
Eko-ajastin mahdollistaa energian säästämisen käyttämällä keittotason jälkilämpöä kypsennyksen viimeisinä hetkinä. Ruoan kypsymistä voi nyt tarkkailla erikseen uudentyyppisellä kuluneen ajan ajastimella, joka aloittaa laskennan nollasta ja jatkaa laskemista, kunnes se pysäytetään tai nollataan. OptiHeat-toiminto valvoo kunkin keittoalueen jälkilämpöä, mikä mahdollistaa jälkilämmön tehokkaan ja turvallisen käytön.Liukuhipaisukytkimillä voit säätää suoraan tarkalleen oikean lämpötilan. Sinun tarvitsee vain koskettaa haluamaasi kohtaan liukukoskettimessa tai liu'uttaa sormeasi kytkimen päällä. Power Booster -tehotoiminto on tarkoitettu nopeaan ja voimakkaaseen kuumentamiseen.


Wau tässähän voi pikkuhiljaa alkaa nauttimaan ruuanlaitosta :)

3 kommenttia:

 1. Tarkista tuosta liedestä vielä, että ne säätimet saa "lukittua". Meillä oli edellisessä kodissa se ongelma, että esim. peltiä ei voinut nostaa levyn päälle,koska liesi rupesi sitten heti hälyyttämään,että jotain on päällä. Lukitusnappi kyllä oli, mutta käytännössä sitä ei tullut laitettua. nappi oli ylinnä,eli sekin oli heti pellin alle menossa olisi voinut kytkeytyä pois päältä. Tämän kokemuksen perusteella yritän nyt etsiä liettä jossa säädöt etupaneelissa, huonosti vain on tarjolla. Meidän liesi oli kyllä mallia "halvin ja nätti" helkama. (5v sitten ostettu).

  VastaaPoista
 2. Uskoisin ettei tässä meidän liedessä tuommoista ongelmaa ole, kun anopilla on myös AEG:n edullisempi malli eikä sekään hälyytä turhia. Tuossahan on myös tuo toiminto, että voi käyttää jälkilämpöä mitä yleensä ei kai induktioissa ole. Mutta hyvä tietenkin tarkistaa :)

  Eikö teillä naarmuuntunut lieden pinta pellistä? Minä en ikinä uskalla laittaa peltiä paljaaltaan lieden päälle vaan laitan puisen alusen alle.

  VastaaPoista
 3. Ei se naarmuuntunut "kirveelläkään". Ihmettelinkin kun kaupassa tuli metalli lasta lian poistoon! Mutta kyllä sillä joskus piti raapia. Lieden pesu aineet kyllä yleensä riitti. Yllätyin kestävyydestä ja vaivattomuudesta. Ikinä ei 4v käytetty mitään alusia. Eli jotain hyvää taisi siinä sittenkin olla;)

  VastaaPoista