lauantai 11. helmikuuta 2012

Muumimuki Hurraa!

Minä tein sen taas! Nimittäin varasin Stockmanilta uuden muumimukin. Eihän niitä meillä olekaan kuin jotain kolmisenkymmentä erilaista! Juuri viimeviikolla sanoin, että käydään raakalla kädellä läpi muumimukimme, myydään suurin osa pois ja pidetään vain harvinaisimmat sekä muutama kuppi tytön käyttöön. Mukeja kerää nykyisin joka toinen tuntemani ihminen ja minusta uusia mukeja tulee nykyään ihan älytöntä vauhtia. Tätä menoa talomme täyttyy mukeista jo ennen ensi joulua ;) Mutta toisaalta tämä Hurraa! -mukihan on juurikin tällainen erikoismuki... :)

http://www.iittalahomeshopping.com/
Iittalan sivuilla kuvaillaan mukia seuraavasti:
Helsinki on valittu vuoden 2012 World Design Capital (WDC) kaupungiksi. Nimityksen on myöntänyt teollisen muotoilun maailmanjärjestö Icsid. WDC vuoden kunniaksi myös Muumilaakso juhlii kanssamme Hemuleiden puistossa. Muumi WDC-mukin koriste pohjautuu Tove Janssonin kirjoittamaan ’Kuka lohduttaisi Nyytiä? ’ –kirjan tarinaan, jossa yksinäinen ja pelokas Nyyti yrittää löytää paikkaa maailmassaan. Nyyti kulkee maailmalla varovaisesti ja peläten kaikkia Muumilaakson asukkeja, kunnes saapuu Hemuleiden puistoon keskelle metsää. Öinen musta metsä on valaistu kirkkailla juhlavaloilla. Metsän puiden alla karkeloi valoloisteessa koko muumilaakson väki. Muumi Hurraa -muki on tuotannossa vain designjuhlavuoden ajan, 2.1.-31.12.2012.


P.S. Onneksi tällä kertaa sattui J istumaan vieressä, kun kirjoittelin ja kommentoi toista lausetta, että "ihan varastit mukin"?! Ihan pikkuinen kirjoitusvirhe oli tulla tällä kertaa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti