keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Keittiön valaisin

Meillä tulee keittiöön halogeeneja ja ledilistaa, ruokapöydän päälle kuitenkin haluan oikean lampun ja oikeastaan koko rakennusajan olen sopivia valaisimia katsellut. Nyt taisin löytää "sen oikean" ja tarkoituksena on käydä ostamassa Tapio Anttilan Triple. Hauskasti muistuttaa muotoilu Aallon kaaria ja kuitenkin on yksinkertainen ja selkeä. Pakko investoida myös päivänvalohehkut lamppuun, että valo olisi vielä valkoista eikä keltaista.


kuva http://www.valotorni.fi/
  Kaikeksi onneksi satuin eilen selailemaan Kodin1:n esitettä ja tämähän oli siellä plussatarjouksessa 19.2. asti -100€. Kävipä kerrankin hyvä tuuri :)

5 kommenttia:

 1. Huono kuva, mutta saahan tuosta selvää? :)

  VastaaPoista
 2. kiitos vinkistä:) Hieno lamppu ja päivänvalo sopii oikein hyvin. Varo vaan, pian keltaiset valot näytävät oudoilta...ja se tulee kalliiksi:)

  VastaaPoista
 3. Tuossa lampussa voi toimia myös led-hehkut. Laitoin tuplakuplaan sellaiset ja valo on siinä mukana olleisiin halogeenihehkuihin verrattuna samalla valkoisempi ja pehmeämpi. Se on muuten totta, että useamman väriset hehkut eivät oikein sovi samaan tilaan. Emme ole kuitenkaan ainakaan vielä kaikkia lamppuja vaihtaneet, vaan ne ovat eri aikaan päällä. Iltaisin tuo keltainen valo on mielestäni ihan mukavan tunnelmallinen

  VastaaPoista
 4. jos teille on tullut kodin1 etusetelit niin ne saa käyttää myös tarjoustuotteisiin eli kannattaa hyödyntää tuohon lamppuostoon ;)

  VastaaPoista
 5. Sini minä luulin ettei niitä voi käyttää plussatuotteisiin, mutta anopilla taisi olla niitä useampia jemmassa! Kiitti vinkistä :)

  Sanna pitääpä katsoa mitä tuo meidän perheen mies kehittelee :) Minustakin keltainen valo on lämmintä iltaisin, mutta muut valittaa että on liian pimeää kun eihän se taida yhtä paljon valaista?

  VastaaPoista