lauantai 4. helmikuuta 2012

Vessan peili nro 2

Käytiin tänään välivainion k-raudasta hakemassa autollinen tavaraa: keittiön allas oheistarvikkeineen, kylppärin allas ja alakaappi, pyyhekuivain, kodinhoitohuoneen allas, takkaan tulevat laatat ja kiinikkeet kylppärin altaalle. Samalla kävimme katselemassa valoratkaisua vessaan ja ostettiinkin sitten uusi peili! Tammiholman mallistoa T-Lux TXVP-002. Helpommalla pääsee, kun ei tarvitse miettiä lipan tekoa peiliin ja nyt mahtuu pari 40x40x14 kokoista kaappiakin peilin viereen vessaan. Valo tulee peilissä olevista aukoista ja valaistustehoa pitäisi olla sen verran, että aamulla saa ehostettua itsensä työkuntoon :)

http://www.tammiholma.fi/

Tammiholmalta tulee myös kylppärin pikkuallas ja korkeakiiltovalkoinen pikkuinen allaskaappi. Just sopivan pikkuinen ja passeli.

http://www.tammiholma.fi/

Vessan takaseinään tulee hopeanhohtoinen tummanharmaa maali ja pöytätason on musta joten käsipyyhkeille ajattelin ostaa naulakon Stockmannilta helmikuun kanta-asiakstarjouksena olevan mustan umbro naulakon.


http://www.stockmann.com/
Ostettiin Välivainilta myös kylppäriin pyyhekoukut, mutta nyt en muista niiden merkkiä joten laitan myöhemmin kuvia :) Taas yksi mietinnäin aihe vähemmän, kun pyyhekoukut ja vessan valo on päätetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti