perjantai 10. helmikuuta 2012

Kituviikko

Tämän viikon positiivisin asia tapahtui tänään, kun Kaappi- ja levypalvelun Rautio Pudasjärveltä toi kodinhoitohuoneen, keittiön ja vaatehuoneen kalusteet! Ei se mitään, että niitä vasta ensi viikolla päästään asentelemaan, kun niitä pääsee jo hypistelemään :) Ensi viikolla tulee sitten loputkin. Hyvä palvelu, kun Rautio itse kävi kaapit tuomassa. Muutenkin ollaan kyllä oltu tyytyväisiä valintaamme!

Muuten ollaankin sitten tytön kanssa sairastettu viikko: minä keuhkoputkentulehdusta ja tyttö korvatulehdusta, molemmat kivan flunssan kera. Tänään pääsin jo töihin levähtämään, kun on tytössä ollut virtaa enemmän kuin pienessä kylässä :) Itsellä ei virtaa ole ollut sitten minkään vertaa. Tyttö sai tämän päivän vielä olla mummulahoidossa, mutta itse en kyllä ilman kuumetta jaksa täällä enää makoilla.

Töistä lähtiessä huomasin, että autosta oli varastettu rekisterikilvet! Paniikki päällä soitin serkkupojalle joka sattuu olemaan poliisi ja saatiin rikosilmoitus tehtyä. Omaan piikkiin menee kuitenkin uusien rekisterikilpien hankinta. Onneksi autossa ei ole edes radiota joten kulkupeli säästyi!

Pisteeksi ii:n päälle postista oli kolahtanut yli 500€ kaukolämpölasku joulu-tammikuulta! Talossa on ollut aika kuumahko. Raksaovessa oli iso reikä alareunassa ja katon puhallusvilloista loput on käyty vasta tänään laittamassa. Toivotaan, ettei tältä kuulta noin paljoa laskua tule! Toivotaan myös, että Eskuri saapuisi maanantaina vihdoin ja viimein takan tekoon ja päästäisiin sitäkin lämmittämään ennen ensi kesää.

Päätettiin ottaa Eskurin kautta takkaluukut vaikka ensin harkittiin niiden tilaamista K-raudasta. Matikaisen laskuopilla en saanut mitään järkeä summaan jonka Eskuri aikoi hyvittää normaaleista luukuista joten viisaampi ottaa ne sieltä. Harmittaa vähän, että mies ei pysy yhtään omissa aikatauluissaan. Suosittelen lämpimästi jonkin henkilön palkkaamista tiimiin joka hallinnoisi aikatauluja ja juoksevia asioita, kun mies ei selvästikään itse osaa aikatauluja laatia. Toivottavasti meillä kuitenkin seisoo hyvin tehty takka ennen ensi perjantaita jolloin parketti tullaan asentamaan! Tuttavien takasta oli juuri löytynyt halkeama ja toivoa sopii, ettei tuommoiset virheet kiireessä lisäänny...

Tämmöinen alavireinen postaus nyt tällä kertaa, toivottasti tämä on ohimenevää ;)

4 kommenttia:

 1. Voih.. Nuokin vaiheet tosiaan on osa kodin rakennusprojektia, ei aina vaan innokasta odotusta ja ihania valintatilanteita.. Teidän ensi viikko vaikuttaa kuitenkin paremmalta ja oikein odotettavalta! Kunhan se muurari saapuu..!

  Kommentoin ihan sillä, kun meilläkin ollut niin samanmoinen viikko: sairastelua perheen kanssa ja kodin rakennus ollut jäissä näiden jäätävien ilmojen takia ja lattiavalun kuivumista odotellessa. Pojilla ois katto ja terassi meneillään, mutta ollut näitä ilmoja..:/ Harmittaa aina nää stoppi-vaiheet, ku ei tapahu mitään. Aikataulussa kuitenkaan ei oo enää montaa vaihetta, ni alkaa olla malttamaton..

  Ehdottiko Jopera teille talonäyttelyä vai itse? Mietin, et jos hyvä korvaus saatais, ni itekin vois pitää;)..

  -elli-

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista teille :) Meille tehdään terassit itse vasta keväällä, kun lumet sulaa pois. Siihen asti mennään lavoilla. Ehtii varmaan jonkun kerran talven varrella suunnitelmat muuttua :) Etuterassista on aika vahva visio, mutta pitää vielä piirtää paperille perheen pään hyväksyttäväksi ;)

  Siinä sopimuksenteon yhteydessä kysyttiin näyttelystä ja kyllä me heti sanottiinkin, että semmoisen saa pitää. Ei siitä muuta kostu kuin loppusiivouksen, mutta sekin on kotia kohti :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Minua kiinnostaisi kuulla enemmänkin kaappi- ja levypalvelu Rautiosta. Miten päädyitte ottamaan kalusteet sieltä? Millainen hintataso on? Kilpailutitteko kalusteita muilla firmoilla? Joperahan taitaa ehdottaa asiakkailleen Domuksen keittiöitä noin lähtökohtaisesti.

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Kiitos vinkistä! Tein tämän päivän postauksen Rautiosta ja toivottavasti siitä on teille apua. Meidän pakettiin olisi kuulunut Isku, mutta voi olla että toimittaja on vaihtunut. Pari kaveria on ottanut Domuksen ja sitähän saa K-Raudasta, että sinällään olisi ollut hyvä vaihoehto, mutta jostain syystä emme sieltä edes tarjousta pyytäneet.

  VastaaPoista