tiistai 7. helmikuuta 2012

Sisäovia

Meillä oli pienimuotoinen hässäkkä perjantaina, kun tuli ilmi että meidän sopimuksessa ja mielikuvituksessa on ihan erilaisia ovia. Jostain syystä tv-huoneeseen kaavaillut pariovet olivat tavalliset 8-ruutuiset. Olen kyllä lukenut useaan otteeseen sen kauppakirjasta, mutta en kuitenkaan asiaa tajunnut vaan ajattelin, että onhan niissä yhteensä kahdeksan ruutua. Samoin saunan oven kohdalla luki, että pronssinen tai harmaa lasiovi ja jotenkin ajattelin, että se kuitenkin on se ovi mitä katseltiin. Kummallakaan osapuolella ei ole mitään muistikuvaa miten nämä on näin mennyt, mutta onneksi Joperalta aina tarkistetaan kaikki valinnat ennen asennusta. Päästiin asiasta aika nopeasti sopimukseen ja muutettiin vielä tuulikaapin ovikin saman sarjan oveksi, kun näitä alettiin katselemaan. Niin moneen otteeseen kauppoja kesällä tehtiin, että ei ole mikään ihme vaikka tämmöistä sattuu ja onneksi on niin joustavan firman kanssa tehty kaupat, että kaikki asiat saadaan hyvillä mielin hoidettua :)


Matti oven Line malliston ovilla mennään.Tuulikaapin ovi on 2/3 lasiovi ja Line4R pariovena TV-huoneeseen.
Kaikki kuivien tilojen ovikuvat http://www.mattiovi.fi/

Kodinhoitohuoneen ovi


Saunan ja kylppärin ovet.

Huomenna pitäisi saapua Eskurin tekemään takkaleivinuunia. Tänään J ja appiukko asensivat kylppäriin altaan alakaappeineen ja eilen pyyhekuivaimen. Maalari saapuu tiistaina ja ilmeisesti keskiviikkona päästään asentamaan kalusteita. Mahdollisesti ensi viikon perjantaina tulee Säkkinen asentamaan parkettiakin. Ihan jännittää miltä talo ensi viikonloppuna näyttää. Tytön kanssa ollaan flunssassa ja täällä oli tänään pakkastakin 34 astetta joten tällaisia positiivisia mielikuvia tässä tarvitaankin :)

2 kommenttia:

  1. Itselläni on nuo Linen perusovet väliovina jo toisessa talossa, tykkään :) Pukuhuoneen ovena on tuo kosteantilan ovi! Mielettömän ihanasti valo tulee tuon lasin läpi! Hyvät valinnat olette tehneet ;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään Linen ovista :) Selkeä malli eikä liikaa koristeluita joihin pölyt kerääntyy. Erityisesti nuo lasiovet ovat kauniita.
    Meillä olikin ajatuksena, että valo pääsisi mahdollisimman paljon kulkemaan talon läpi ja siksi kodinhoitohuoneeseenkin tulee lasiovi.
    Vielä pitää hetki malttaa, että pääsee ihastelemaan ovia oikeilla paikoillaan :)

    VastaaPoista