maanantai 20. helmikuuta 2012

Voihan väärä tapetti!!!

Tänään kävin "virallisella" tarkastuskierroksella raksalla. Siivosimme oikein perusteellisesti kaikki turhat tavarat pois ja imuroitiin lattiat. Lauantaina J ja apujoukot asensivat loputkin keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapit paikoilleen. Maalarilla on vessa ja vaatehuone vielä kesken joten sinne ei saatu kalusteita asennettua. Hankala vielä kuvitella ihan lopullista kalusteiden ulkoasua, kun koneet ja vetimet puuttuvat. Ovissa on paikoillaan vielä sininen suojamuovikin jota ei ennen loppusiivousta raskita kyllä irrottaa. Kodinhoitohuoneen taso puuttuu myös vielä, mutta keittiön isompi kivitaso on paikoillaan ja allaskin on laitettu omalle paikalleen. Allas oli aivan ihana ja taso näytti hyvältä :)Keittiö. Miettikää miltä näyttäisi tuommoiset turkoosit kaapinovet!!!! :)

Varastokaappi vetolaatikoineen ja uunin sekä mikron paikka.

Stala Desire G52-60 TYKKÄÄN :)

Kivitaso vielä pölynpeitossa. Luonnossa väri on tasaisemman tumma.

KHH vasen reuna


Khh oikea reuna, pitäis riittää kaappitila, kun on kolme korkeaa kaappia!

Päivän harmaat hiukset aiheutuivat keittiöön laitetusta tapetista. Tapetti laitettiin, että kaapit voidaan asentaa eikä sitä ole kuin kalusteiden takana sekä kylmälaitteiden tulevalla paikalla . Katselin hetken tapettia ja mietin, että miksi se on niin vaaleaa. Katselin vähän tarkemmin tapettirullia ja keittiön seinään olikin pistetty väärää tapettia!!! Oikea tapetti on vähän harmaaseen taittuvaa ja väärä on puhtaamman valkoista vanhempien makuuhuoneen yleistapettia. En käsitä miten maalari ei ole nähnyt värieroa, kun se on rullissa ihan selkeä ja harmaampaa tapettia on 14 rullaa! Eihän tässä nyt mitään ongelmaa muten vielä olisi, mutta kun kaapit ovat paikoillaan. En tiedä kuka kaapit irrottelee ja laittaa takaisin vai ratkaistaanko ongelma jollain muulla tavalla. Toivottavasti mahdollisesta irrottelusta ei tule kaappeihin mitään ylimääräistä vahinkoa... Harmittaa aikalailla tällä hetkellä. 

4 kommenttia:

 1. Tuo suojamuovi on niin sexyn sinistä että! Kun meillä ei ollut kaikkia ovia vielä paikoillaan, kaveri luuli tosissaan, että meille tulee siniset ovet. Harmi, että meillä on jo kahvat paikoillaan, niin suojamuovia on revitty sen vuoksi pois. Enää ei mene huijaus täydestä :/

  VastaaPoista
 2. Hauskat kyllä nuo siniset kaapit;D! Ja toimivan oloinen tuo varastokaappi vetolaatikoinen!! Kuinkas leveä se on? (Mietin vaan omaa keittiötä, jossa on jouduttu laittaan 20cm leveä kaappi "täytteeksi" eikä sil oikeen tee mitään..)

  Ja voi ei tuota tapettia! Toivottavasti kääntyy parhain päin teidän osalta, ettei tarvi jälkiköteen harmitella. Alkaa tässä itseä pelottaa, et onko noi väärinkäsitykset ja suurpiirteisyydet yleisiäkin, kun eikös teillä ollut vastaava tilanne joittenkin laattojen tai sauma-aineidenkin kanssa?

  Sormet syyhyää varmasti jo uuteen kotiin, kun nuin viime metreillä olette. Hienoa! (nimim. meillä tilanne yhä seisoo raksalla..there is nobody there..) Lisää päivityksiä kehiin sit ajan myötä:)

  -elli-

  VastaaPoista
 3. Jännä nähdä miten erilailla samat asiat voidaan tehdä..meillä kiintokalusteiden taustat pääosin pohjamaalattu ja keittiön kalusteet tulee lattialaatan päälle, eli betonilattiaa ei jää mihinkään "esille".Nämä Joperan "alihankkijat" muurarit, maalarit, sähkärit,laatoittajat jne tuntuvat olevan aika tupella aikataulujensa suhteen...ja Osalla se valitettavasti näkyy työn jäljessä. Kärsijänä asiakas, Joperaa tämä työn laatu ei tunnu paljon kiinnostavan!

  VastaaPoista
 4. Sulo-Helmi: melkein meni työkavereille tänään täydestä tuo kaappien väri :)

  Elli: Onneksi laattamies huomasi virheen itse ja onneksi tapettia ei oltu ehditty paljoa laittaa. Mitään peruuttamatonta virhettä ei ole tapahtunut ja aika vähällä tässä on päästy, kun joitakin muita raksablogeja lukee :) Talo menee teilläkin sitten rytinällä eteenpäin, kun miehet tulee töihin. Meilläkin oli pitkä tauko välissä, mutta toisaalta laatan kuivuminenkin vie aikaa.

  Anonyymi: Meille tulee keittiöön parketti eikä silloin lattiaa laiteta kalusteiden alle. Betoni on maalattu betonimaalilla eli ei haise eikä pölise. Kaikkien muiden kaappien alle laatat tai parketti tulee. Ainokaisen "irtokaapiston" taakse tulee myös tapetit ja niitähän ei kaikki kaappien taakse laita. Ei nämä kaikki tyypit ole alihankkijoita vaan osa on Joperan omia miehiä. Pitää olla aika iso firma missä kaikki työntekijät olisivat omissa leivissä - tiedätkö yhtään? En vielä semmoisesta talopaketista ole kuullutkaan, missä ei jossain vaiheessa tulisi pikkuisen kiire. Meillähän hommat on käytännössä kaksi kuukautta etuajassa valmiina joten eihän tässä vielä mikään hätä ole? Ja kaikki on tapahtunut, mitä on pitänytkin ja se on pääasia. Me ollaan oltu tyytyväisiä työn jälkeen ja muutenkin Joperaan. Edelleenkin ollaan erittäin tyytyväisiä valintaamme ja suositellaan lämpimästi kaikille.

  VastaaPoista