tiistai 9. elokuuta 2011

Astianpesukone

Ensimmäinen kodinkone on jo hankittu tulevaan taloomme ja se on mikäpä muu kuin astianpesukone. Luotamme kodinkoneissa jälleen kerran hyväksi toteamaamme merkkiin ja kaikki kodinkoneet tulevat AEG Electroluxilta. Astianpesukone on mallia F88009IM0P ja sisältää niin paljon hienoja ominaisuuksia, että tässähän ihan sormet syyhyää milloin konetta pääsee käyttämään. Poimin Electroluxin sivuilta kuvan ja vähän faktaa koneesta.


Kuva AEG


Maailman hiljaisimman keittiön astianpesukone

 Olitpa tekemässä mitä tahansa, tämä astianpesukone ei häiritse sinua – sen ExtraSilent-pesuohjelma takaa sen. Voit valita joko 41 dB(A):n, tai erittäin hiljaisen 39 dB(A):n asetuksen.

Erittäin tilava XXL -kokoinen sisätila

Tehokkuutta ja optimoitua tilankäyttöä nykykeittiön todellisiin tarpeisiin. Sisätila on 10 litraa tilavampi kuin muut markkinoilla olevat astianpesukoneet. Voit siis täyttää huoletta kaikki nykyaikaiset astiasi koneeseen ja ne kaikki mahtuvat sisään (LGA Testi 6937086).

ProWater -pesujärjestelmä ja kolmas suihkuvarsi katossa

Koneen kattoon sijoitettu kolmas suihkuvarsi takaa sen, että kaikki astiat saadaan varmasti puhtaiksi vaikka kone olisi ylitäytetty. Lisäksi kolmas suihkuvarsi takaa erinomaisen pesutuloksen veitsitelineessä oleville astioille ja aterimille.

ProZone -ohjelma

Tämä ohjelma pesee yläkorissa matalammalla vedenpaineella ja lämpötilalla herkimipiä lasejasi kun samaan aikaan voit pestä likaisempia kattiloita ja pannuja alakorissa, missä on suurempi vedenpaine ja lämpötila. Samaa ohjelmaa käyttäen voit jälleen säästää hieman lisää energiaa.

Pesuohjelmat: 30 MIN 60°|50 MIN 55°|Automaattiohjelma 45-70°C|Biopesu 50°C esipesulla|Extra Silent|Lasipesu 45°C|PRO 70°|ProZone

Veden likaisuuden tunnistin

Kuivaustekniikka: DryTech -aktiivikuivaus

Ohjauspaneelissa teksti/symbolit

AutoOff -toiminto

Astianpesukone ei kuluta lainkaan virtaa valmiustilassa, koska se kytkeytyy kokonaan irti sähköverkosta pesukertojen välillä. Uusi ja nerokkaan helppo tapa säästää jälleen lisää energiaa.

EKOPlus-toiminto

Pienentää energiankulutusta 25%. Toiminto perustuu matalampaan kuivauslämpötilaan (45 °C) sekä lyhyeen kuivausjaksoon. Astiat saattavat olla hieman märkiä ohjelman jälkeen.

Täydellisesti ulosliukuva yläkori

Täytenä säädettävä yläkori

Täytenä säädettävä yläkorin korkeus helpottaa eri korkuisten astioiden sijoittamista koneeseen. Yläkorin korkeuden säätö on helppo tehdä yhdellä kädellä vaikka kori olisi jo täyteen lastattu.

Aqua Control

AEG:n täydellistä turvaa kodissasi. Moninkertainen vesiturva pitää huolen siitä, että vahinkojen mahdollisuus on minimaallinen.
 
 
Eikös ole aika herkku - mii laik :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti