tiistai 30. elokuuta 2011

Lattialämmitysfirmasta päivää...

Eilen J sai mielenkiintoisen puhelun, kun lattialämmitysfirmasta (?) soiteltiin. Ystävällinen naishenkilö kertoi, että meille tulee kaksi jakopäätä lattialämmitykselle ja toisen paikkaa nyt oltiin sitten pohtimassa. Samalla varmistettiin, että moneenko huoneeseen tulee laattalattia.
Tutkailimme kotona pohjapiirustusta ja meidän mielestä hyvä paikka olisi ollut vaatehuoneessa. Nainen oli esittänyt vaihtoehdoksi tv-huoneen vaatekaappia, mutta minusta olisi sääli laittaa nätin kaapin sisälle rumaa hökötystä J Jos jakopää laitettaisiin tuulikaappiin, hoitaisi se makuuhuoneiden ja tuulikaapin lattialämmityksen, mutta sitten ei välttämättä talon toinen pää lämpenisi tasaisesti. Vaatehuoneesta putket pitäisi kuitenkin vetää koko kaapiston läpi joten ei sekään kuulosta kauhean kivalta. Onneksi yhteinen sävel löytyi ja hyvä paikkakin; jakopää sijoitetaan siivouskaappiin. Molemmat jakopäät ovat tällöin kodinhoitohuoneessa ja alla on laattalattia siltä varalta, että joskus joku vesivahinko pääsisi jakopään kautta yllättämään.
Samalla tiedusteltiin, että milläs mallilla rakennustyöt ovat johon J kommentoi, että ”rakennuslupaa odotellaan”. Nainen totesi olevansa näköjään hyvissä ajoin liikenteessä J Hyvä juttu, että kaikenlaista on saatu jo alta pois ennen rakennustöiden alkamistakaan, kun satavarmasti yhtä sun toista juttua ilmaantuu myöhemminkin pohdittavaksi.
Nyt meni molemmilla ihan ohi, mistä nainen soitteli, mutta kerrassaan loistavaa palvelua J
Ei voisi enempää poltella, että päästäisiin töitä aloittelemaan. Rakennuslupahakemus on ollut nyt kolme viikkoa sisällä ja yläkerran ukolle lähetellään viestejä, että lupa ensi viikolla napsahtaisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti