keskiviikko 31. elokuuta 2011

Tunnelmointia tulisijasta

Käytiinpä eilen Joperan talonäyttelyssä katsomassa muuttovalmista taloa. Ihan siistiä työnjälki oli vaikkei talon malli ihan itseä miellyttävä ollutkaan. Meidän oma kauppias Timlinkin siellä oli taloa esittelemässä ja kyseltiin vähän autotallin rakennekuvien perään ja toimitus tapahtuikin heti tälle päivälle. Kiitos siitä!
Jäi esittelystä vähän ”käteenkin”, kun talossa oli Tmi Jarmo Eskurin muuraama takkaleivinuuniyhdistelmä. Ihan siistin näköinen se meistä oli. Eskurin kanssa sovitaan yksilöllisesti millainen meille tehdään ja netissä on vähänlaisesti kuvia joten ihan kiva nähdä luonnossa ainakin yksi malli. Oikea unelma olisi Uuniseppien Alppi joka on suhteellisen pieni ja modernin näköinen, mutta tuskin ihan semmoista tulemme saamaan.

Tmi Jarmo Eskurin kädennäyte

Uuniseppien Alppi
Kuva lainattu täältä.
  
Nyt olemme muutamassa talossa nähneet takan jossa on paikka puille samassa yhteydessä ja aika hirveän näköiseksi se menee, jos uuni sattuu olemaan valkoinen. Eri asia, jos puita pitäisi vain koristeena välikössä ja se olisi aina täynnä, mutta ei kiitos mitään niin roskaavaa koristetta. Semmoinen kapea välikkö johon voisi survoa kaikki tulensohimisvehkeet telineessään, voisi olla kiva. Sen yläpuolelle voisi laittaa vaikka paikan kynttilälle tms. Puut tuodaan ihan erikseen jollain nätillä korilla, joka lisätään ostettavien listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti